Transformers 3


Jadu vad ska man börja? I det stora hela kanske det inte är någon 5+. Kanske om jag var en 5-åring men nu när man är lite äldre och förståndigare (höhö) så kräver man mycket mer än så.

Fast vad ska man kräva egentligen av en film med massa robotor som slåss? Då är vi ju tillbaka till ruta ett, att det bara passar 5-åringar?

OBS! För ingen vidare spoilning, sluta läs här ;).

Nåja, vissa saker ska klargöras.

Bilarna: Omg, ett högt Sssssssss gick igenom hela biosalongen när man såg dem (ja bara från mig då, och möjligtvis kevin). Jävligt snygga, ferrarin där är nästan i klass med Audi R8, första gången man såg den i IronMan.
Dock så var ju roboten inte lika snygg (buhu).

Bruden: Ett annat Sssssssss gick igenom biosalongen när man såg henne (nåja bara från mig då OCH verkligen Kevin den här gången). Det var ju också en sån där typiskt scen som skulle dyka upp.
Dock så kändes hon plastigare ju längre in i filmen man kom in i. Men i det stora hela är det ju en sjysst tjej får man säga höhö.

Effekterna: Det är ju en klass för sig, Världsklass vill säga. Vem hade kunnat drömma om en sån här film för tio år sedan? Noone.Men ja den var gryyyyyym.

Storyline: Samma vanliga skit som vanligt och det är väl här man kanske suckar åt inombords då och då. Men vad ska man förvänta sig av en sån här film liksom. Blir man förblindad av bilarna, tjejerna o robotorna så kanske man inte bryr sig så mycket.

Men fan slutet är det mest komiska. Hela staden är i ruiner och säkert miljoner människor som dött, det blir värsta happy ending med I Love You scener och allt. Fan det skulle man inte ha så mycket tid över i verkligheten va?

Och bilarna, varför var de inte smutsiga ibland utan skinande rent? Men samtidigt kunde de spy blod och få skador när de slogs.

Nåja man ska nog vara nöjd trots allt. Jag fick min dos av bilar, brudar och robotar. Är nog varje tonåringsdröm i ett paket. Men så är man inte tonåring längre heller, höhö.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0