Last step into the future...

Förrigår nästsista etappen, igår sista etappen. Packat o klart. Eller klart är det men packat är inte klart.



Air China ska det åkas med alltså. Får se hur det går, har inga direkta förhoppningar eftersom mina fördomar mot kineser är to the maximum. Bara jag slipper snorande, slemhostande och snarkande kineser så ska det nog gå bra.

+ för egen tv-skärm och snygg tjej bredvid såklart.

Mardrömmen vore såklart om det är en snorande, slemhostande, snarkandes gubbjävel till kines i 50-års åldern och med en omkrets på 3 meter. Då hoppar jag av planet direkt bokstavligen talat med eller utan fallskärm.

Som ni ser blir det en lång väntan i Beijing aka Peking. Fan ska man göra då? Vågar man ladda sin dator? Eller kommer de beslagta den för misstänkande av kritik på regeringen?

Har lust att säga att jag kommer från Falun, är medlem i Falugong och älskar Falukorv när jag är väl där. Plus att jag har en hund som heter Mao Zedong.

Eller det var nog ingen bra ide. Nog vill jag komma fram till Hong Kong.

Aja mindre än en vecka kvar och känns aningen spännande nu. Inte mer än familjen och de närmast sörjande som vet exakt vilken dag jag åker. Men att 2 billion people vet att jag åker men inte när, hihi.

To be continued...

The new me

Nej jag har inte förändrats som människa, däremot har man fått det nya passet nu och även det slutgiltiga steget till avstampet mot fjärran östern.



Och varför det vita fläcken på fejset? De kunde lika gärna ha satt en röd prick ala Indien mitt på min panna istället...

Såja...

Snart bär det av och inte många som vet. Blir nog första gången jag koncentrerar mig på en blogg om mitt liv.
Tidigare har jag koncentrerat mig på specifia områden som Sport och Mode då jag nästintill varit återhållsam till att folk ska veta vilken tid jag har skitit, petat mig i näsan eller ätit.

Nu blir det nog mer av det. Men det tar nog en månad till eller så innan det här blir up and running. Får se om man orkar sig på nån design och det först.

Glöm det där med att ni får veta när jag skiter, petar mig i näsan eller ätit. Blir nog mest massa roliga grejer eller bilder. Det är ju trots allt Hong Kong och här händer det ju roligare saker på en timme än vad det gör på en hel årstid i Sverige. Bara att räkna in x antal skumma människor kommer vara en roligare grej att räkna får för en sömnlös person. Yihaaa.

Och för er som undrar varför det konstiga bloggnamnet så orkar jag knappast med nån sentimenal eller pretentiöst namn med bigboyslife in HK eller vad det heter. Tycker kycklingfötter sammanfattar det hela vistelsen bra. Allt kan kopplas till det.

Typ att jag ska äta så mycket jag kan och det första jag tänker på med HK är kycklingfötter höhö.

Men typ:

Maten är som kycklingfötter väldigt speciella. För folk som tycker de sojabönsmarinerade är äckliga ska äta de på thailändsk vis. Vita o kalla....mums.

Vädret är lika fuktigt som nylagade kycklingfötter. På det sättet de ångkokar det kommer jag att ångkokas...usch.

Människorna. Kalla utanpå, möjligen varma innanpå. beror på smak och sort. ser väl ingen vidare ut men när du väl smakar det så är det mumma. (Ok den här tesen stämmer inte så bra...)


Aja börjar spåra ur nu. Men ja ni kycklingfötter is kycklingfötter helt enkelt. Kanske ändrar jag riktining så småningom och blir den första bloggen i hela världen som koncentrerar sig på olika matställen som serverar kycklingfötter, sätter + och kommenterar.  Fan vilket lyxigt jobb!

Vi hörs snart. Målet är förstås att bloggen så småningom ska nå 10 000 likasinnade kycklingfots-fantaster.

Chicken feet peaceeee






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0