The heat is on, The AC is on but me is off.


Först och främst, tack för förtroendet och visningarna och antal besökare har ökat senaste månaden. Förhoppningsvis håller det sig och ni finner bloggen intressant ur många perspektiv!

Värmebölja just nu i Hong Kong. Idag skulle det egentligen vara nån "högtid" typ årets varmaste dag enligt kalendern. (Coolt att ha en sådan dag, typ Hej, idag har vi årets varmaste dag) och det var verkligen varmt med stort V.

För varmt för att steka, för varmt för att vara utomhus. Att folk går runt med paraplyer för att täcka sig för solen säger det mesta. Paraplyt, den nya solkrämen?



Tänkte ladda upp nån rolig bild att berätta lite om, körde en randomgrej och hamnade på den här bilden, visste inte vad det var för bild förräns jag laddade upp den. Men där ser man! Siulun, matmästaren med en hederlig Kycklingkebab från Lan Kwai fong från senaste gången vi festade.

Har nog berättat om den i ett tidigare inlägg om festkvällen. Men iaf för att kosta 40 kr och vara kebab i Hong kong så var den bra. Att de blandade Guacamole med vitlöksås måste nog vara den bästa blandningen genom tiderna. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0