It begins on the street, ending up with an Ice Cream.


Förlorade oskulden igår, snarare en upplevelse-oskuld som man förlorat.

Man har ju hört ganska mycket om att hänga vid diverse gårdar och så här i Hong Kong, speciellt fotbolls- och basketplaner där många ungdomar hänger. Allt som oftast kan ju bråk vara något som är den gemensamma nämnaren. Men när fördomarna är borträngda så kan man gå in fullhjärtat i det hela.

Sagt och gjort så utforskade vi ställena där jag bodde, kusinen rekommenderade nån betongplan i närheten, mer förort kunde det inte bli, helt riktigt såg vi ett gäng ungdomar som spelade. Jag och flemingsberggrabbarna tog vårt pick o pack och intog stället.

Vi bytte om och brydde oss knappt om vad som försigick, inte många av oss som vågade fråga om vi fick vara med heller, lite såhär smågulligt som man gjorde i mellanstadiet. Men jag som är en av de äldre och erferna i gänget (höhö) fick ta tag i taktpinnen som vanligt. Frågade någon kille som verkade så Mainland. (u speak cantonese?) men som sedan visade sig vara en snubbe från England som jobbade i TVB(!), var väldig fit iaf och såg ut som Hidetoshi Nakata haha.

Självklart fick vi vara med och tog med oss även killen som vi frågade. Fanns även en 60årig gubbe som joinade oss. Kanske inte riktigt har konditionen kvar men ack vilken teknik han hade.

Det hela slutade med spöregn, men kul var det iaf att få röra på sig och dessutom få göra ett mål på köpet!

sen bar det av för mat och shopping i den stora gallerian hos mig. Blev lite Oxbringa nudlar och lemon tea såklart. Och efter diverse shopping avslutades det hela på Hägen Daez. Glass när den är som mäktigast...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0