Go to the 29th floor, knock on the door.


Igår fick man då äntligen träffa sin tvillingbror igen efter nästan ett år. Flummigt as hell som vanligt och det är inte en minut man går tråkigt med Stefan.

Hann med mycket på den relativa "korta dan" men hann iaf äta Curry på samma ställe jag blev attackerad på förut! Blev lite diverse rätter där allt kött i princip testades. Smarrigt värre och då har man också upplevt den här biten av Hong Kong.


Stefan och Wendy



Drog sen vidare till bargatan nr1 Lan Kwai Fong, men pga allt regn och allt svettande pga fuktigheten så var det ingen trevlig start på kvällen. Gick till nån bar där inträdet kostade med drinken. Såg nån snabbshow där alla 3 tjejer som dansade såg ut som killar. (Yeah!)

Därefter fortsatte vi vidare mot en klubb som låg på 29:e våningen. Hell to the yeah och vilken makabert utsikt att festa på på uteterassen när man får den magnifika vyn. Inte Utegallerian på Stureplan precis.




Var dock fett trångt så det blev mest chillsnacka när man sedna drog vidare för lite nattmat, det är inte som i Sverige precis där man väljer kebab, donken,kebab eller donken igen. Här har man betydligt fler val. Åt en smarrig fiskbullenudlar och lite club sandwich, dock händer en olycka väldigt lätt ibland så det fick bli en club sandwich ala fiskbullenudlar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0